MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

Klar Seifen Barbersæbe

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Tue, March 15, 2016 10:55:46

Jeg hører til den kategori af mænd, som elsker min enestund på badeværelset om morgenen. Og jeg giver mig tid til det. Står lidt tidligere op, for netop at kunne hellige mig en kostbar og lækker stund, med mit helt eget morgenritual: Barbering med kost og sæbe.
Intet er bedre. Dagen starter bare så godt, på denne måde.

For tiden bruger jeg en barbersæbe fra det tyske firma Klar Seifen.
Det er en lækker lille kompakt sag, emballeret i en tidsløs metaldåse. Brugt med en våd barberkost, skummes den op i hånden til det blødeste og lækreste skum. Fordelt på skægstubbene med kosten, giver sæben en perfekt, flot og skånsom barbering. Huden efterlades babyblød, og bliver endnu blødere når jeg lige slutter af med lidt fugtighedscreme.
Klar Seifen barbercreme er så ganske afgjort et hit i mit liv, sådan lige nu og for tiden. Barbersæben jeg har, hedder "Klassisk", men den findes også i to andre varianter. En der dufter af Sandeltræ, og en de kalder for "Sport" - hvad det så end dækker over.
Lige meget hvad, så er det en daglig fornøjelse at bruge barbersæben. Den dufter skønt, og så er den drøj. Jeg har nu brugt den dagligt i en uge, og kan ikke se at den er blevet mindre. Sagt med andre ord, så er en barbersæbe utrolig drøj, og dermed økonomisk, i brug.
Jeg går aldrig tilbage til barberskum på dåse. Aldrig. Den tid er for længst forbi for mit vedkommende. Klar Seifen barbersæbe indeholder 110 g. og koster kr. 195,- og som sagt, så er den drøj, og du har du den derfor i evigheder.
Den forhandles hos www.proshave.dk


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peter Wegersleff Thu, April 14, 2016 10:47:22

Kære Anne Mette,

jeg vil meget gerne modtage information på disse produkter: wkl@mail.dk
Mvh Peter Wegersleff

Posted by AMPULLAB Sun, March 27, 2016 09:37:36

Hej, vi forhandler ampuller, renseprodukter samt cremer fra det tyske forskningslaboratorie arcaya. Vores renseprodukt Derma Pro er en rigtig mandesællert, nemt og effektivt. En serum der påføres huden og sidder et par min hvorefter den afrenses med lunkent vand, udtørrer ikke, svier ikke osv. Desuden bruger "vores mænd" en ampul med planteekstrakter efter barbering. Har du interesse i at høre/lære mere om disse produkter, jeg kunne ikke finde en mailadresse til dig. Mvh Anne Mette Bergelius, AMPULLAB.DK