MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

Hjemmebagte Hindbærsnitter

MadPosted by Peter Wegersleff Sat, February 27, 2016 18:06:11

Hvis du er en af dem der elsker hindbærsnitter, ja så er det et absolut must selv at bage dem. Hjemmebagte hindbærsnitter smager vanvittigt godt, er hurtige og nemme og lave, og så bliver du fuldstændig afhængig af dem.
Men bedst af alt: du står undrende tilbage og forstår ikke, hvorfor du først nu har kastet dig ud i selv at bage dem.

Opskriften er lige her!



Hindbærsnitter

Dej: 200 g smør, 350 g hvedemel, 150 g flormelis, korn fra ½ vanillestang, 1 æg

Fyld: hindbærmarmelade

Pynt: hvid glasur af 200 g flormelis og 2 spsk kogende vand

Skær smørret i små stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vanillekorn. Bland det sammen. Tilsæt det sammenpiskede æg, og ælt hurtigt dejen sammen. Læg den på køl en times tid.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud ca. 20 x 30 cm. Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir, ved 190 grader i ca. 10 minutter indtil de er let gyldne.

Lad pladerne køle helt af på en bagerist.

Smør marmeladen på 2 af pladerne. Læg de to andre plader over, og pynt med glasur. Skær kagerne i 5-6 cm snitter.



  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.