MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

CARRERA skægtrimmer

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Wed, January 13, 2016 11:36:37


CARRERA – en skægtrimmer i særklasse!

Jeg er faldet over denne lækre sag af en skægtrimmer fra det tyske firma CARRERA.

Frækt emballeret i en sort/gul æske, lokker trimmeren til at man kigger, mærker efter og prøver. Og den er så ganske enkelt værd dels at prøve, dels at eje. Designet er i top. Den ligger utrolig godt i hånden, og vejer næsten intet. Kammen, som naturligvis er aftagelig, kan ligesom selve skæret, reguleres nøjagtig i den længde man ønsker det – det digitale LED display på trimmeren viser den valgte længde, samt batteri niveau.

Der er fart over feltet når maskinen arbejder, hvilket naturligvis er med til at sikre at den trimmer utrolig godt, tæt og flot. Ikke mindst, så glider den nemt hen over skæg og hud. Den trimmer i længder fra 0,8 – 14 mm.

Og næsten bedst af alt, så er den behageligt lydsvag, hvilket øger glæden og fornøjelsen ved brug. Der findes jo vitterligt maskiner derude, der larmer lige så meget som en misligholdt plæneklipper. Men ikke her. CARRERA skægtrimmeren er - også - vildt behagelig hvad lyd angår.

Skægtrimmeren oplades lynhurtigt (90 minutter) via el eller et USB-stik. Der medfølger et praktisk opbevarings/rejseetui, samt en rengøringsbørste.

Jeg er fuldstændig solgt, og meget fristet til at prøve flere af deres produkter. Det næste bliver helt klart firmaets tilsyneladende brandsmarte 3-i-én-trimmer til næse, bryn og ører, ligesom deres shaver også har sneget sig ind på ønskesedlen.

Meget mere om den en anden god gang.

Lige her og nu gælder det denne frække sag af en skægtrimmer - No 623 -, som CARRERA har valgt at kalde den.

Den danske distributør Casma Group ApS oplyser nærmeste forhandler på 20210668, eller du kan købe den direkte, nemt og bekvemt på www.casmacare.dk  • Comments(0)//blog.wegersleff.dk/#post8