MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

GUERLAIN CORIOLAN

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Tue, April 19, 2016 09:56:08

CORIOLAN
- den glemte Guerlain duft.

Da Jean Paul Guerlain i 1998 skabte denne herreduft, var det med det for øje, at hylde den kontrastfulde mand. Altså ham der tør vise sine mange facetter.
Inspirationskilden var den Romerske general Coriolanus, som i antikkens Romerrige var kendt som en magtfuld, viljestærk og stolt general og hærfører.

CORIOLAN er en såkaldt Chypreduft. Skabt med træagtige undertoner. Varm og krydret, er det en herreduft der "hænger ved", og derfor skal bæres af en mand der tør bære en karakterfuld duft, - eller rettere skulle bæres af ... For CORIOLAN eksisterer ikke længere. Jovist, på nettet kan den stadig købes, men i de prægtige Guerlainbutikker i Paris, er den for længst forsvundet fra hylderne.

Og det var den faktisk også fra min hukommelse. Og dette selvom jeg dengang i 1998, var med til at lancere den. Så det store indtryk har den altså ikke gjort.
Men så, lige pludseligt dumpede den ind i mit liv igen i går aftes. Under en middag hos prægtige venner. Jeg husker ikke hvordan samtalen pludseligt faldt på Guerlain, men inden jeg så mig om, stod der en flakon CORIOLAN foran mig.
Og så vældede minderne pludseligt frem, og de blev naturligvis forstærket da jeg prøvede duften.

Det var stort.

Og nu står den her ved min side. Om jeg vil anvende den, eller om den skal indgå i min omfattende duft- og parfumesamling, ved jeg endnu ikke. Lige nu nyder jeg bare at have fået den. Tak til dig Henrik.  • Comments(1)//blog.wegersleff.dk/#post20