MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

ANTAEUS. En fransk klassiker

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Fri, February 26, 2016 16:09:25
Om nogen af de store franske modehuse kan noget med dufte til mænd, så er det CHANEL. Alt hvad der kommer fra dette hus, emmer af fransk kultur, æstetik og historie.CHANEL ANTAEUS POUR HOMME er et fremragende eksempel på hvad dette hus formår. En hele vejen igennem helstøbt, velkomponeret duft der brøler langt væk af mand. Den indeholder så mange facetter af det mandebillede, vi mænd er så gode til at sætte op af os selv.
Den er frisk og spontan i begyndelsen, men det afløses hurtigt af nogle rungende dybe macho-noter, der igen klinger over i noget varmt, omfavnende og blødt. Dens udvikling på huden er fascinerende hele vejen igennem, og ANTAEUS er så ganske afgjort en hver mand værdig. Hvis han da, vel at mærke, er værdig til den!
For det kræver mandsmod at kaste sig ud i denne store klassiker. Men rammer den plet, er den en duft man aldrig slipper.


Uagtet at ANTAEUS måske er forsvundet fra butikshylderne herhjemme i lille Danmark, så er den værd at lede efter andetsteds.
For så stor en klassiker som den er, bør enhver mand have den i sin duftgarderobe. Måske ikke som den daglige duft, men som den lækre sag man tager på, når der skal skrues ekstra op for charmen. Eller bare på en af de gode og store aftener i selskabssæsonen, hvor man som mand gerne vil understrege at man i aften er noget meget særligt, og naturligvis værd at lægge mærke til, - for husk nu på derude: Underkend aldrig den magi der er omkring en duft. Den er og bliver vores stærkeste våben!  • Comments(0)//blog.wegersleff.dk/#post17