MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

CARRERA hårtrimmer

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Thu, February 25, 2016 16:43:49

Hurra for forfængeligheden, og ikke mindst hurra for tyske CARRERA og deres lækre grooming produkter.

CARRERAS brandsmarte 3-i-én-trimmer til næse, bryn og ører er et must-have for enhver mand.
Superenkel i design ligger den perfekt i hånden, og er meget nem at betjene. Den drives af et enkelt AA-batteri, er lydsvag og ualmindelig behagelig at anvende. Den aftagelige kam, giver dig to muligheder - to længdevalg - for at trimme bryn. Tager du kammen af, er du klar til at fjerne de absolut no-go hår i ører og næse.
Der er lys i maskineriet. Ikke at jeg sådan nogensinde har fattet hvorfor - vi står jo alligevel alle direkte under lampen når vi trimmer? Men lad nu det ligge. Det er en fin og betænksom detalje at den lyser under brug.

Sædvanen tro er trimmeren emballeret i CARRERAS frække sort/gule æske. Et superfrækt blikfang. Æsken smider 9 ud af 10 fyre ud. Men det har firmaet naturligvis tænkt på, for det medfølger et smart vandafvisende rejseetui. Ligesom der naturligvis medfølger et AA-batteri. Og tak for det. Intet er mere irriterende en at købe et produkt, få det hjem, glæde sig til at prøve det, for derefter på bedste nedturs manér at opdage, at der ikke følger batteri med. Det sker naturligvis IKKE når du køber et CARRERA produkt. Der er tænkt på alt. Forbrugeren er i højsæde. Hurra og tak for det!

Den danske distributør Casma Group ApS oplyser nærmeste forhandler på 20210668, eller du kan købe den direkte på www.casmacare.dk

  • Comments(0)//blog.wegersleff.dk/#post16