MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

Vinter mandehud

Mens CornerPosted by Peter Wegersleff Fri, January 29, 2016 16:00:22Vinterhud er tør hud. Om du er mand eller kvinde, så giver den bidende vinterkulde og blæst tør hud.

Heldigvis er er mange måder at lindre en irriteret tør vinterhud på.

Og ja, jeg ved godt at mange mænd hyler op om, at det ikke er maskulint at bruge en ansigtscreme. Og til det kan jeg bare sige: Bad luck Sonnyboy – du er helt galt afmarcheret med denne holdning!

Vi skylder da, om ikke andet, vores omgivelser og de mennesker vi omgås, at gøre et nogenlunde præsentabelt indtryk. Du kan gå i det smarteste og dyreste tøj, overhælde dig med de mest trendy herreparfumer og sætte dit hår nok så fikst, - lige meget hjælper det, hvis din hud er grå, rødsprængt og trist at se på.


Ingen gider det. Og det kan du lige så godt forstå først som sidst!


Så brug du hellere lidt penge – og det behøver ikke at være mange – og lidt tid om morgenen, til at smøre en creme eller lotion i ansigtet. Butikkerne bugner af herreprodukter og det samme gør nettet.
Et af de heldigere, og faktisk helt fantastiske bud, finder du i serien BOTANICS MEN som forhandles af engelske Boots – på www.amazon.co.uk finder du hele deres sortiment. Ofte har de gode tilbud på produkterne.

Så hvad holder dig tilbage?

BOTANICS MEN’S serien omfatter alverdens lækre ting til ansigt og krop. Bl.a. Anti Ageing Serum, som du anvender hver morgen efter badet. Ganske lidt serum fordeles i hele ansigtet, og efterfølges enten af Anti Ageing Moisturizer SPF 15 eller Oil Control Moisturizer SPF 15. Om du anvender den ene eller den anden lotion, er op til dig selv. Anti Ageing Moisturizer SPF 15 er til en voksen hud der behøver lidt mere krudt, og Oil Control Moisturizer SPF 15 er til dig der har tendens til at blive blank og skinnende i huden i løbet af dagen.

  • Comments(0)//blog.wegersleff.dk/#post10