MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

MY UNIVERSE

Bloggen MY UNIVERSE er mit daglige fristed, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.

Mad, bolig, mens grooming og meget andet, vil være dét der bliver de primære omdrejningspunkter.

Spring på, lad dig inspirere af tekst og billeder - og bland dig gerne!

Lyst til eller behov for? Et spørgsmål om at forfølge en livsdrøm

My hood - ØsterbroPosted by Peter Wegersleff Sun, August 28, 2016 12:10:29

I mange år har jeg haft en ønske om at læse teologi, og efter det, påbegynde præsteuddannelsen.

Gennem årene har der bare været så meget der talte imod. Måske nok mest, at jeg havde min "karriere" i erhvervslivet, og havde travlt med det.
Dette har så afstedkommet, at ønsket om at påbegynde et studie blev skubbet i baggrunden. Men det har altid ligget i baghovedet. Og ofte har det været i mine tanker. Specielt i de mange alenestunder rundt omkring på hoteller i ind- og udland. Mit arbejde gjorde, at jeg levede meget i en kuffert. Og hvor eksotisk det end måtte lyde at rejse rundt, så er det på mange måder ensomt. De mange, og ofte lange, aftenstunder på hoteller rundt omkring i europa, gav luft, tid og rum til mange tanker. Men det blev aldrig til mere og andet. Jobbet konsumerede alt.

Men nu er tiden der. I min høje alder af 57 år, er jeg klar.
Indskrivelse på Københavns Universitet kan først ske om lidt over et halvt år, så jeg har stadig tid til at fordybe og undersøge, og finde ud af alt det praktiske omkring det at påbegynde et studie.
Jeg er af den faste overbevisning at det aldrig er for sent at springe ud i noget nyt. Noget en god ven da også bekræftede mig i forleden. Han er selv, som 50-årig, i gang med sin fjerde uddannelse.

Så ja! Jeg er på mange områder så klar til teologistudiet. Jeg ved, at det vil udfylde et enormt tomrum, og måske gøre mig mere "hel". Jeg ved det jo ikke, men jeg bliver nødt til at prøve.

Nu er spørgsmålet så bare om jeg kan komme ind på studiet. Det vil tiden vise. Men jeg håber, jeg ønsker og jeg tror!

  • Comments(0)//blog.wegersleff.dk/#post21